Vælg søge type
 • Side
 • Web side
 
Søg
 • New LadyCup French Fuchsia
 • New LadyCup French Fuchsia
 • New LadyCup French Fuchsia
 • Protective cotton face masks
LadyCup.tv Certificeret kvalitetsstyrningssystem – LadyCup iproduceres udelukkende af medicinsk silikone i EU

Partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton B’O Baby clothes 4 Baby Teething ring

Engangs mundbind/Ansigtsmaske KN95 (FFP2)

Engangs mundbind

Mundbind er beregnet til at beskytte omgivelser sådan, at det hindrer spredning af sygdommen til en anden person. Mundbind beskytter ikke mod smitte eller virus, men primært sænker dens spredning. Generelt sænker det risiko for smitte op til 2,5×. Mundbind er ikke genanvendelig.

CE-certificering. Pakket i beskyttende emballage.

Engangs mundbind

Sådan anvender du et mundbind

 • inden du tager fat i mundbind, vask dine hænder vha. alkoholbaseret emulsion (håndsprit) eller med varmt vand og sæbe
 • dæk mund og næse med mundbind og kontroller, om der ikke er frit rum mellem ansigtet og mundbindet
 • når du bruger mundbind, pas på ikke at røre det; hvis du alligevel gør det, vask hænderne vha. håndsprit eller vand og sæbe
 • udskift mundbind, når det er fugtigt og brug ikke engangs mundbind gentagne gange
 • fremgangsmåde, når du tager mundbind af: rør ikke mundbindets frontdel, start bagfra; bortskaf mundbind i en aflukket beholder, vask hænderne vha. alkoholbaseret emulsion (håndsprit) eller med varmt vand og sæbe

Ansigtsmaske KN95 (FFP2)

4-lags ansigtsmaske KN95 er egnet til hverdags beskyttelse.

KN95-standarden svarer til den europæiske FFP2 / amerikanske N95.

Overfladen er dannet af 50G-stof, som modvirker klæbning, det andet lag er 45G-bomuld designet til varmluft, tredje lag er 30G KN-filtreringsmateriale og indre dannes af 30G PP-anti-klæbningsstof.

Ansigtsmaske KN95

Ansigtsmasken opfanger 95 % af ydre partikler. Den er egnet som beskyttelse mod vira og bakterier. Den beskytter mod ikke-giftige faste og flydende partikler. Den opfanger aerosoler, støv- og smogpartikler og pollen.

Produceret af sikkert materiale af høj kvalitet, som mindsker risiko for hudirritation.

Beregnet til engangsbrug (min. tid 6 timer).

Maskens levetid og effektivitet afhænger af brugsmåde. Den mister sin effektivitet pga. øget fugtighed, derfor anbefaler vi at beskytte den mod fugt.

Sådan anvender du en ansigtsmaske korrekt

Ansigtsmasken skal udskiftes i disse tilfælde:

 • Respirationsmodstand er betydeligt større.
 • Ansigtsmasken er skadet eller ødelagt.
 • Ansigtsmasken slutter ikke tæt til ansigtet.
 • Ansigtsmasken er snavset.
 • Ansigtsmasken er blevet brugt.

Ansigtsmasken KN95 ligner den amerikanske certificering N95 og den europæiske certificering FFP2. Ansigtsmasken KN95 ligner den amerikanske certificering N95 og den europæiske certificering FFP2.

Ansigtsmasken er mest effektiv kun hvis den anvendes i kombination med hyppig brug af alkoholbaserede emulsioner til håndrensning (håndsprit) eller af vask med sæbe og vand.

Ansigtsmasken er ikke genanvendelig. Hvis din ansigtsmaske er skadet eller snavset eller hvis vejrtrækning gennem masken bliver besværligere, bør du tage din maske af, bortskaffe den på en sikker måde og udskifte den for en ny. En sikker bortskaffelse af brugt ansigtsmaske mener at anbringe den i plastikpose og bortskaffe i affald.

Kan jeg bruge mundbind/ansigtsmaske gentagne gange?

Mundbind/ansigtsmaske skal udskiftes, når den bliver fugtig af spyt eller andre kropsvæsker, idet den mister beskyttende egenskaber. Brug aldrig mundbind/ansigtsmaske gentagne gange, vask den ikke, den må heller ikke desinficeres. Det er forbudt at dele mundbind/ansigtsmaske med andre personer.

Medarbejdere fra andre fag bruger KN95-ansigtsmaske vanligt i løbet af flere timer i streg. Erfaringer fra disse brugsmåder viser, at ansigtsmasken kan fungere inden for dens specifikationer i løbet af 8 timers uafbrudt eller afbrudt brug.

Tiden, under hvilken du kan bruge KN95 afhænger af, hvad du laver og hvor længe du bruger ansigtsmasken i løbet af en dag. Ideelt burde engangsansigtsmasken udskiftes hver dag.

Beskytter KN95-ansigtsmaske mod vira?

Ansigtsmasken er beregnet til beskyttelse af personen, som den anvender, mod små luftbårne partikler, som kan indeholde vira. Helhedsopfattelse er sådan, at ansigtsmasker er mere effektive midler i beskyttelse mod influenzavirus sammenlignet med et vanligt mundbind.

Visa MasterCard PayPal JCB
partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton
facebook twitter youtube instagram google+ pinterest   LadyP LadyPad LadyCup